Stem mee voor de Politicus 2014

In aanloop naar de Nieuwegein Awards 2015 heeft de Nieuwegeinse gemeenteraad enkele maanden geleden via stemming drie collega’s genomineerd voor de titel Politicus van het Jaar 2014. Erna Kotkamp van Groen Links, Martin Monrooij van de Christen Unie en VVD-er Mark Snoeren verwierven uiteindelijk de meeste stemmen. Wie van hen zich Politicus 2014 mag noemen kunt ook u mee bepalen door hier te stemmen.

Nog tot en met 24 januari a.d. kunt u via een poll op De Digitale Stad Nieuwegein stemmen op één van de drie genomineerde Nieuwegeinse politici. De bezoekers van het Politiek Café van 20 januari worden eveneens in de gelegenheid gesteld te stemmen. Tussen 19.30 en 20.15 uur kunnen zij in Green Village aangeven naar wie hun voorkeur uitgaat. Daartoe zullen stemformulieren en een stembus aanwezig zijn. Daarnaast brengt een vakjury bestaande uit journalisten Grieta Felix, Anne Marije Zwart en Raymond de Jong haar stem uit.

Op 25 januari worden alle stemmen geteld. Om tot de einduitslag te komen zullen de stemmen die tijdens het Politiek Café zijn uitgebracht voor een kwart worden meegeteld, evenals de stemmen die via de poll op De Digitale Stad Nieuwegein zijn binnengekomen. De stemmen van de vakjury tellen voor de helft mee. De Politicus 2014 wordt op 7 februari in het NBC Congrescentrum bekend gemaakt tijdens Nieuwegein Awards 2015.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk