Stel uit Nieuwegein opgepakt tijdens oogsten hennepkwekerij

Op de Californiëdreef in Utrecht zijn maandagmiddag 28 mei vijf verdachten aangehouden bij een hennepvondst in een bedrijfspand. Twee van de verdachten zijn inwoners uit Nieuwegein. Allen zijn aangehouden. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Naar aanleiding van een melding dat er een henneplucht werd geroken, werd afgelopen maandagmiddag een onderzoek ingesteld naar de herkomst daarvan. Het leidde naar een bedrijfspand waar drie personen bezig waren met het knippen van de henneptoppen. Buiten het pand konden nog twee verdachten worden aangehouden. De mannen en vrouw tussen de 20 en de 52 jaar, afkomstig uit Utrecht en Nieuwegein, werden overbracht naar het politiebureau.

In totaal werd ruim 9 kilo geknipte verse henneptoppen aangetroffen. Deze henneptoppen en de overgebleven 42 hennepplanten zijn in beslag genomen. Ook wat apparatuur en twee gestolen voertuigen die voor de deur stonden gingen mee. Allen zullen zich binnenkort moeten verantwoorden voor de rechter.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren