Stefan en Anoek Duijndam uit Nieuwegein halen virtueel € 4.108,22 op voor Alpe d’HuZes

In juni dit jaar hebben Stefan en Anoek Duijndam uit Galecop in Nieuwegein de virtuele Alpe d’HuZes georganiseerd. Dit om geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Vanwege het Coronavirus is de jubileum editie van Alpe d’HuZes verplaatst is naar 2021 en vond deze uitdaging virtueel plaats. Tijdens dit virtuele evenement kon iedereen zelf kiezen welke sportieve prestatie hij wilde leveren, op welk moment en welke plaats. Helemaal Corona-proof dus! Afgelopen dinsdag was de laatste dag van het virtuele evenement en deze is succesvol afgesloten door maar liefst 243 deelnemers!

Team #StefanenAnoek bestaat uit Stefan en Anoek Duijndam uit Nieuwegein. Zij vormen een gezin van zes. Stefan, Anoek, Amélie (15 jr), Aimée (13 jr), Lisanne (12 jr) en Steijn (9 jr) en wonen in de wijk Galecop in Nieuwegein. ‘Iedere dag realiseren we ons dat wij ons gelukkig mogen prijzen met het feit dat wij allemaal gezond zijn. Uiteraard kennen we mensen genoeg die te maken krijgen met de ziekte kanker, en toch, gelukkig, hebben wij niet direct in onze ‘eerste omgeving’ mensen die leiden aan enige vorm van levensbedreigende ziektes.’

Met een eindstand van € 4.108,22 voor Alpe d’HuZes kijken Stefan en Anoek van Team #stefanenanoek tevreden terug: “De afgelopen weken zijn wij overspoeld met lieve, hartverwarmende en ontroerende verhalen van veel deelnemers. Heel special dat zoveel persoonlijke verhalen met ons gedeeld werden. Ook hebben heel veel deelnemers hun sportieve prestaties gedeeld via social media. We vonden het heel erg leuk om iedereen te volgen en zo alle sportavonturen te zien. Naast de opbrengst van de inschrijfgelden en de extra gedoneerde bedragen zijn er ook deelnemers geweest die zelf mensen gevraagd hebben om te doneren voor de sportieve inzet. Dit bedrag hebben de donateurs of de sporters direct naar onze actiepagina overgemaakt.”

Omdat er nog veel meer geld nodig is voor onderzoek naar kanker, geven Stefan en Anoek de virtuele Alpe d’HuZes een vervolg en organiseren zij deze zomervakantie de virtuele “Jij bent een STER Summerrun.” De zomervakantie is natuurlijk dé tijd om lekker te bewegen. Het inschrijfgeld is 12,50 en er kan gekozen worden uit verschillende afstanden.

Vinden de kinderen het leuk om te bewegen in de vakantie en daarvoor een mooie medaille te verdienen? Dat kan. Loop je al wat langer en wil je een nieuw doel zetten? Kan ook. Ben je nog meer ervaren en kan je een halve of hele marathon aan? Welkom, ook mogelijk. De keuze varieert namelijk van 0,5 km tot aan 42,2 km. Meer informatie staat op www.stefanenanoek.nl.

De opbrengst van deze virtuele run gaat wederom volledig naar Alpe d’HuZes. Naast het feit dat je met je deelname het KWF en onderzoek naar kanker steunt, ontvangt iedere deelnemer ook een unieke medaille. ‘En als deze medaille geen lach op je gezicht brengt…….’ aldus Anoek en Stefan.
Schrijf je hier in!

Stefan en Anoek Duijndam met de opbrengst

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren