Steeds meer bedrijven in Nieuwegein kiezen voor promotie via koffiebekers

De klassieke plastic koffiebeker wordt steeds vaker een absolute no-go. Hij heeft in vergelijking met de kartonnen koffiebeker bijna alleen maar nadelen. Zo moet je meerdere bekertjes over elkaar heen gebruiken wil je je handen niet verbranden tijdens het drinken van een heet drankje. Ook koelt de warme drank snel af én zijn ze alles behalve gunstig voor het milieu. De kartonnen koffiebeker is daarom een heel goed duurzaam alternatief. Veel Nieuwegeinse bedrijven willen hun steentje bijdragen aan een duurzamere wereld en kiezen daarvoor voor koffiebekers op kantoor die duurzaam zijn.

Dat steeds meer bedrijven in Nieuwegein kiezen voor kartonnen koffiebekers is zeker geen geheim. Het laten bedrukken van de kartonnen koffiebekers biedt al veel mogelijkheden en het feit dat het ook nog eens een milieubewuste keuze is maakt deze manier van promotie erg aantrekkelijk. Daarnaast heeft deze koffiebeker nog meer voordelen. Door de dubbele wand zul je je handen minder snel verbranden en blijft de koffie ook nog eens langer warm. “Als bedrijf zijnde wil je goed voor je personeel en klanten zorgen, het aanbieden van goede koffie in een leuke en kwalitatief goede kartonnen beker zorgt daar dan ook voor.” Aldus Daan Willemsz van Cupsz.nl.

Het feit dat de kartonnen koffiebekers nu met een dubbele wand worden geproduceerd zorgt niet voor problemen met de bedrukking. Het bedrukken van de kartonnen koffiebekers in fotokwaliteit is nog steeds mogelijk, hier verandert niets aan. Daarbij zijn de kartonnen bekers nog even milieuvriendelijk.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren