Stedenbouwkundig plan Lekboulevard – Hoogzandveld

Het college heeft kennis genomen van het Voorlopig Ontwerp (VO) Stedenbouwkundig Plan Lekboulevard – Hoog Zandveld vastgesteld. Dit plan is een uitwerking van de Ontwikkelingsvisie Lekboulevard – Hoog Zandveld, dat de gemeenteraad eind 2003 heeft vastgesteld.

Het VO geeft inzicht in de wijze waarop de komende 5 tot 10 jaar het centrumgebied van de wijken Lekboulevard, Zandveld en Hoog Zandveld wordt herontwikkeld.

Er is geen inspraak mogelijk op dit plan, maar er start vanaf 7 februari 2005 wel een informatietraject. Dit bestaat uit het ter inzage leggen van het plan in de bibliotheek (filiaal Zuid), buurthuis De Spil en in de stadswinkel van het gemeentehuis.Daarnaast worden er twee informatie- bijeenkomsten georganiseerd op woensdag 16 en donderdag 17 februari in ´t Veerhuis.

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: