Startsignaal verbetering infrastructuur bedrijventerrein Liesbosch

Bedrijven en VVE’s van bedrijventerrein Liesbosch in Nieuwegein hebben maandag 4 juni tijdens de eerste inloopbijeenkomst interesse getoond in de plannen over de nieuwe infrastructuur.

Wanneer starten de werkzaamheden, wat is de planning en het belangrijkste hoe wordt straks de (verkeers)situatie buiten? Deze en meerdere vragen zijn beantwoord tijdens de interactieve bijeenkomst. Onder het genot van hapje en een drankje is het ontwerp, de fasering en planning besproken.

Daarnaast was er voldoende ruimte om in gesprek te gaan met de medewerkers van Laagraven Investment (initiatiefnemer), de aannemer KWS en samenwerkende partijen zoals de provincie Utrecht en de gemeente Nieuwegein. Ook de supermarktketen JUMBO heeft zijn bouwplannen visueel gemaakt en toegelicht. Het was een meer dan geslaagde middag.

Start aanleg nieuwe infra Liesbosch
De infrastructuur van het bedrijventerrein Liesbosch wordt verbeterd. Het bedrijventerrein krijgt vanaf de N408 twee nieuwe toegangswegen en de bestaande toegangsweg (Ravenswade) wordt aangepast. Hierdoor verbetert de doorstroming van het verkeer en worden bestaande knelpunten opgelost.

Meer Informatie
Kijk voor meer informatie over het project op de website van Infra Liesbosch. U kunt zich op de site aanmelden voor het laatste nieuws.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren