Startmiddag en lancering nieuwe website Mauritsschool

Het schoolplein van de Mauritsschool stond vrijdagmiddag gezellig vol met leerlingen, leerkrachten, ouders, opa’s en oma’s. De traditionele startmiddag aan het begin van het schooljaar, een spelletjesmiddag voor de leerlingen en hun broertjes en zusjes, werd onder een stralende zon uitbundig gevierd! Voordat de spelletjes begonnen, werd op feestelijke wijze de nieuwe website van school gelanceerd.

Een websitecommissie bestaande uit zes enthousiaste ouders, heeft de bestaande website gemoderniseerd. Het adres van de site is hetzelfde gebleven, maar dat is dan ook het enige. Hilbert Boverhof, directeur van de Mauritsschool: ‘Een prachtige, eigentijdse uitstraling, en gevuld met meer dan voldoende informatie over de school. De lancering van de nieuwe website werd met slingerkanonnen en luid applaus ontvangen. Daarna begon de startmiddag pas goed: er werd gezellig gespeeld!’

Met behulp van een stempelkaart konden alle kinderen de spelletjes aflopen. Er kon meegedaan worden aan sponsgooien, steltlopen, M&M’s raden, bibberspiraal spelen en nog veel meer. Natuurlijk was er ook aan een hapje en een drankje gedacht. ‘Een zeer geslaagde activiteit op de Mauritsschool bij de start van het nieuwe schooljaar!’ aldus Boverhof.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk