Start werkzaamheden Stadsboulevard

Maandag 4 oktober starten de werkzaamheden aan de Stadsboulevard. Als onderdeel van de nieuwe binnenstad, wordt langs de Doorslag een aantrek-kelijke verblijfsplek met wandelpromenade en vrij liggend fietspad gecreëerd. De werkzaamheden duren tot ongeveer eind januari 2011.
Langs de Doorslag, tussen de Noordstedeweg en het Zuidstedeviaduct, wordt een strook van ongeveer 10 meter breed ingericht als Stadsboulevard. De Stadsboulevard is onderdeel van de nieuwe openbare ruimte van de binnenstad. Het fietspad verschuift enkele meters richting de binnenstad. Tussen het fietspad en het water komt een wandelpromenade met bomen en bankjes waardoor een aantrekkelijke verblijfsplek ontstaat. Zowel het wandelgebied als de kade worden met natuursteen bekleed.Langs de kade komen verder bolders waaraan pleziervaarders kunnen aanmeren. De palmbomen, die de afgelopen twee jaar naar aanleiding van een burgerinitiatief tijdelijk langs de Doorslag stonden, gaan terug naar de leverancier.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren