Start pendelbus tussen ziekenhuizen in de regio

Vanaf 6 maart rijdt er een pendelbus tussen de ziekenhuizen in Woerden, Nieuwegein en Utrecht. De bus start bij het Zuwe Hofpoort in Woerden en gaat volgens een vaste dienstregeling naar het Sint Antonius in Utrecht en Nieuwegein. De opstappunten zijn bij de hoofdingangen van de drie ziekenhuizen.

De bus is bedoeld voor patiënten, familieleden, mantelzorgers en bezoekers van de drie ziekenhuizen. Het vervoer is gratis en wordt verzorgd door vrijwilligers op werkdagen tussen 08.00 uur en 17.00 uur. De afsprakenkaart is uw instapbewijs. Dit geldt niet als u voor het eerst een afspraak heeft, of voor de begeleiding die met u meegaat. De bus is toegankelijk voor (elektrische) rolstoelgebruikers.

Patiënten die een afspraak hebben in het Zuwe Hofpoort en geen vervoersmogelijkheid hebben, kunnen vanaf volgende week ook gebruikmaken van een belbus. De patiënt wordt dan op de afgesproken dag en tijd thuis opgehaald en ook weer thuisgebracht. De belbus rijdt alleen in de regio Woerden. U kunt hiervoor bellen naar 088 – 320 97 15 of een mailtje sturen naar belbus@antoniusziekenhuis.nl. Zij maken dan een afspraak met u en halen u op de afgesproken dag en tijd thuis op. Na uw afspraak belt u de vervoersplanning weer op voor vervoer terug naar huis.

Handig om te weten

  • Gebruik van de bus is gratis voor patiënten, familieleden, mantelzorgers en bezoekers van het St. Antonius Ziekenhuis en het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis.
  • Uw afsprakenkaart is uw instapbewijs, neem deze dus mee. Dit geldt niet als u voor het eerst een afspraak in ons ziekenhuis heeft, of voor de begeleiding die met u meegaat.
  • De bus is toegankelijk voor (elektrische) rolstoelgebruikers.
  • De bus rijdt volgens een vaste dienstregeling op werkdagen tussen 8.00 – 17.00 uur, dus niet in het weekend, in de avond en op feestdagen.
  • De bus wordt bestuurd door vrijwilligers, zij helpen desgewenst met in- en uitstappen.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de busdienst? Neem contact op met de receptie van het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis via 0348 – 42 79 11 of receptie@zuwehofpoort.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk