Start nieuwe leesclub in Nieuwegein

In Bibliotheek De Tweede Verdieping in het Stadshuis van Nieuwegein is op woensdagmiddag 23 januari een informatiebijeenkomst voor mensen die het leuk vinden om over literatuur te praten en daardoor in contact willen komen met andere lezers. Het begint om 13.30 uur.

Leidraad voor de groepen is een lijst van moderne literatuur die is opgesteld door deskundigen. Daaruit worden 6 à 7 boeken per jaar gelezen en besproken aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek structuur geven. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op de website van Senia.

De bijeenkomst is vrijblijvend. In verband met de organisatie wordt door de organisatie gevraagd je wel van te voren aan te melden. De contactpersoon van Senia in Nieuwegein is Bep den Blanken. Aanmelden kan via haar middels e-mail: bep.denblanken@senia.nl. Begin september afgelopen jaar gaf Senia al een voorlichtingsmiddag in de bibliotheek in Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren