Start leesgroep filosofie in Nieuwegein

In Nieuwegein start een nieuwe leesgroep filosofie. In bibliotheek De tweede verdieping is op donderdagmiddag 20 september aanstaande een informatiebijeenkomst voor mensen die het leuk vinden om over filosofie te lezen en in contact willen komen met andere lezers. Belangstellenden zijn welkom op 20 september om 13.30 uur in de bibliotheek aan het Stadsplein 1C in Nieuwegein.

De bijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia, in samenwerking met de bibliotheek. Senia richt in heel Nederland leesgroepen op en brengt zo mensen die graag lezen bij elkaar.

Leidraad voor de groepen is een lijst van boeken over filosofie die is opgesteld door filosofen. Senia leesgroepen lezen 6 à 7 boeken per jaar en bespreken die aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek structuur geven. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Voor de organisatie van deze vrijblijvende bijeenkomst graag vooraf aanmelden bij de contactpersoon van Senia in de regio, Bep den Blanken, via e-mail: bep.denblanken@senia.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk