Start kerstbomenverkoop bij de Nicolaas- en de Barbarakerk in Nieuwegein

Voor de 33e keer op rij wordt door de RK-kerken in Jutphaas en Vreeswijk de traditionele jaarlijkse kerstbomenverkoop georganiseerd. Alles bij elkaar zijn in totaal 1500 prachtige bomen ingekocht zoals de Groene Den, de Omorica en de Nordmann in diverse soorten en maten met en zonder kluit.

Deze kerstbomen zijn te koop op de locaties in Nieuwegein-Noord rondom de Nicolaaskerk en in Zuid rondom de Barbarakerk (ingang Dorpsstraat). In Nieuwegein Noord (Nicolaaskerk) worden aanvullend ook kerststukjes verkocht. De opbrengst van beide markten is bestemd voor onderhoudsprojecten in de twee kerken.

Locatie van verkoop
Nicolaaskerk aan de Utrechtsestraatweg 8 in Jutphaas
Barbarakerk aan de Koninginnenlaan 3 in Vreeswijk

Start verkoop
Op beide locaties start de verkoop op zaterdag 27 november en loopt door tot en met het weekend van 18 en 19 december of zolang de voorraad strekt. De bomen kunnen gekocht worden op werkdagen van 09.30 uur tot 20.00 uur. Zaterdags tot 17.00 uur en op zondag 28 november en de zondagen 5, 12 en 19 december kunt u de bomen ook vanaf 12.00 uur kopen bij de Nicolaaskerk aan de Utrechtsestraatweg. De bomen worden verpakt in een net en als u hem wilt laten bezorgen dan is dat ter plaatse te regelen met de verkopers.

Prijzen en aantallen
De prijzen van de bomen zijn op de locatie Nicolaaskerk gelijk gebleven. De Barbara heeft, met de ervaring van vorig jaar, voor een aangepast assortiment gekozen. Ondanks dit goede nieuws is er ‘voorzichtig’ ingekocht. Kom dus vroeg om niet achter het net te vissen want OP is OP.

Betaling
Electronisch betalen via PIN en via de smartphone bankbetaling behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk kan er ook gewoon contant worden afgerekend. Helpt u mee om de last van het onderhoud van de kerken te dragen?

Wensboom
Tegelijkertijd met de start van de kerstbomenverkoop op 27 november, zal er in de hal naast de Mariakapel bij de Nicolaaskerk een wensboom worden geplaatst. Iedereen die dit wil, kan een lieve wens, een mooie tekening of een andere bijdrage ophangen in de boom, bijvoorbeeld ter bemoediging voor iemand die wel een steuntje kan gebruiken. De wensen kunnen op elk moment aan de boom worden gehangen. De boom blijft de hele maand december staan en de bedoeling is dat aan het eind van het jaar zegen over de wensen gevraagd zal worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk