Katern

Start eredivisie voor de tafeltennisdames van Vreeswijk

Zondag is het weer zover. De eredivisie gaat weer beginnen voor de tafeltennisdames uit Vreeswijk (VTV). De eerste wedstrijd is gelijk een regio regiokraker. Publiek is hierbij natuurlijk van harte welkom om de dames aan te moedigen. De wedstrijd begint om 14.00 uur en vindt plaats in het thuishonk aan de Helmkruid 9 in Nieuwegein.

VTV speelt zondag thuis tegen SKF uit Veenendaal. Hierin spelen de welbekende Brenda Vonk, Carla Nouwen, Melanie Bierdrager Annewyke Appels en de zeer bekende Jacintha de Hoop. Zij speelde eerder in het team van Vreeswijk! VTV begint het seizoen met coach Dong Li, Sanne de Hoop, Emine Ernst, Chana van der Venne en Vera van Boheemen. Later in het seizoen zullen de speelsters Jingheng Zhang en Xijin Zheng aan het team worden toegevoegd.

Wie komt het beste uit de startblokken? Factoren als teamopstelling en vorm van de dag zullen de doorslag geven wat betreft de uitslag. VTV roept supporters en liefhebbers op om deze wedstrijd te bezoeken. De middag duurt tot 17.15 uur en voor iedereen staat een gratis warme hap tussendoor klaar, speciaal voor deze gelegenheid verzorgd door VTV’s Keurslager Richard Stekelenburg.

Sanne de Hoop van VTV Vreeswijk

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren