Start cultureel seizoen in DE KOM tijdens ‘Open Huis’ en ‘KOMproeven de Talkshow’

Op zaterdag 5 september start het culturele seizoen 2020-2021 van DE KOM met een feestelijk Open Huis en een preview van het theaterprogramma.

Tussen 10.00 uur en 15.00 uur kan iedereen kennismaken met het cursus- en lesaanbod van het kunstencentrum. Er zijn minioptredens en open lessen voor diverse leeftijden, ook kun je mee op tour door de geheime gangen en backstageruimtes van DE KOM. Het Open Huis is het uitgelezen moment om een cursus voor het nieuwe schooljaar te kiezen. Kom de mooie lesruimtes bekijken en ontmoet onze docenten. Van korte lessenreeks tot jaarcursus, van individuele les tot ensemble: er valt voor iedereen, van jong tot oud, wel iets te beleven op het gebied van muziek, dans, musical en theater.

In ‘KOMproeven de Talkshow’ geven een aantal artiesten een preview van hun voorstelling waarna ze kort geïnterviewd zullen worden. Te gast zijn Annick Boer, Marcel Harteveld, Marja van Katendrecht en de producent van de nieuwe musical ‘Een Leven Samen’. De avond wordt gepresenteerd door onze vaste, betrouwbare en altijd gevatte presentator Oscar Kocken. Kortom, een mooie avond om het theaterseizoen mee te beginnen!

De toegang tot het ‘Open Huis’ is gratis. De entree tot KOMproeven, de Talkshow kost € 7,50 en begint om 20.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren