Stadswachter opent zijn deuren

Midden in het Stadskwartier aan de Schakelstede zijn per direct moderne, lichte driekamer appartementen te huur in de vrije sector. Op zaterdag 17 mei is de ingerichte modelwoning voor het eerst te bezichtigen.

Het nieuwbouwcomplex van Mitros genaamd De Stadswachter ligt in het bruisende hart van Nieuwegein. Omringd door moderne gebouwen, het theater en diverse winkels. Hoog boven de winkelstraat heb je een prachtig uitzicht op de verschillende stadspleinen en de rest van Nieuwegein.

De appartementen van zo’n 89m2 zijn voorzien van een open keuken met inbouwapparatuur, een luxe badkamer met zowel een douche als ligbad en een ruime inpandige berging. Er is mogelijkheid tot parkeren in de grote parkeergarage onder de Stadswachter. Iedere woning heeft een ruim privébalkon, bereikbaar vanuit de woonkamer via openslaande deuren.

Op zaterdag 17 mei van 11:00 tot 14:00 uur is de modelwoning aan de Schakelstede 78 te bezichtigen! Voor meer informatie kijk op de website van De Stadswachter of neem contact op met Gevaert Vastgoedmakelaars via 030 – 630 80 92.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk