Stadshuis bijzonder in beeld

Leden van de fotoclub Perspektief uit Houten hebben het Stadshuis in Nieuwegein op een bijzondere en artistieke wijze in beeld gebracht. Van 24 juni tot en met 11 juli zullen de leden van de fotoclub hun werken exposeren in het Stadshuis in de binnenstad van Nieuwgeein. De expositie is geopend van woensdag tot en met zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur. De expositie is gratis te bezichtigen bij KunstGein Podium in het atrium van het Stadshuis aan het Stadsplein 1.

Het in 2012 geopende Stadshuis werd ontworpen door het Deense 3XN in samenwerking met ABT. In het ontwerp staat transparantie in meerdere opzichten centraal. De fotografen hebben dit in beeld gebracht maar ook het lijnenspel dat overal in het pand zichtbaar is. Vaak geven details een bijzonder beeld. Naast foto’s zijn er een aantal beelden te bewonderen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren