St. Antonius Ziekenhuis in mei en juni elke werkdag op tv

Het St. Antonius Ziekenhuis is vanaf 3 mei te zien in een nieuwe reeks van de televisieserie Trauma Centrum. Het programma wordt op werkdagen vanaf 20.00 uur uitgezonden op SBS6. Veertig afleveringen lang vertolken zorgverleners en patiënten van het St. Antonius samen de hoofdrol. Trauma Centrum volgt de artsen en verpleegkundigen van het St. Antonius in hun dagelijkse werk en laat zien wat hen beweegt en wat hen raakt. De serie speelt zich volledig af in het St. Antonius Ziekenhuis. Hiervoor zijn zowel in Utrecht als in Nieuwegein opnames gemaakt.

Door mee te doen aan dit programma wil het St. Antonius Ziekenhuis een transparant beeld geven van de dagelijkse zorg in het ziekenhuis. Om dat goed over het voetlicht te brengen, is niet alleen op de Spoedeisende Hulp gefilmd. Ook de zogenoemde hoog gespecialiseerde zorg komt in beeld. Het St. Antonius is onder meer een belangrijk centrum voor hart- en vaatziekten, longziekten en kanker, ook voor veel patiënten van buiten de eigen regio.

Veertien medewerkers – artsen en verpleegkundigen – van het St. Antonius hebben een hoofdrol in de serie. Het ziekenhuis stelt ze vanaf 2 mei voor op een speciale pagina op de eigen ziekenhuiswebsite. Ook zijn daar het uitzendschema en nieuwtjes over het programma te vinden.

Privacy
De opnames voor het programma gingen van start begin april en duren nog tot medio mei. Bij het filmen staat de privacy van de patiënten, hun naasten en zorgverleners voorop. Voordat de camera draait, krijgen patiënten en zorgverleners altijd de vraag of ze mee willen werken aan Trauma Centrum. Alle patiënten en zorgverleners die in de nieuwe tv-reeks voorbij komen, hebben toegestemd met de opnames en het uitzenden ervan.

Elke werkdag 20.00 uur
De serie afleveringen van Trauma Centrum die in het St. Antonius is opgenomen, is vanaf 3 mei elke werkdag op tv, om 20.00 uur op SBS6 en loopt tot en met eind juni. In totaal zullen er zo’n 40 afleveringen over de belevenissen in ons ziekenhuis worden uitgezonden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren