Gluren bij de Buren Nieuwegein dit jaar in de buitenlucht

Het jaarlijkse huiskamerfestival ‘Gluren bij de Buren’ treedt in 2021 eenmalig naar buiten op een wel heel uitzonderlijk zonnige datum. Acts uit alle windstreken strijken neer op zondag 5 september. Tuinen verspreid door heel Nieuwegein worden omgetoverd tot openluchtpodia voor één dag. Veilig in de frisse lucht ‘Gluren bij de Buren’ kan tussen 12.00 uur en 17.00 uur en aanmelden als act of locatie is vanaf nu mogelijk via www.glurenbijdeburen.nl.

Podiumkunstenaars van alle disciplines staan te trappelen om weer te spelen en de oren en ogen van onze bezoekers snakken naar live-optredens. Bij Gluren bij de Buren krijgen zowel groene blaadjes als ervaren rotten een toneel toebedeeld. Het publiek flaneert van verkwikkende tunes naar (hart)verwarmende theaterspektakels.

Eén op de drie Nederlanders houdt zich wekelijks bezig met kunstbeoefening. Of je nu rapper, dichter, balletdanser of theatermaker bent. Jong en onbeschreven of een ervaren rot in het vak. Op jezelf aangewezen als singer-songwriter of onderdeel van een 30-koppig koor. Wij zetten je graag in de (tuin/buitenlucht)spotlights. Verberg je kunsten niet langer en meld je aan! Aanmelden is mogelijk tot en met zondag 1 augustus 2021 via ‘Gluren bij de Buren.’

Meer dan dertig gemeenten
Het jaarlijks terugkerende Gluren bij de Buren is deze editie verschoven naar de zomer, om eenmalig de krachten te bundelen met het zomerse zusje Struinen in de Tuinen. Daarbij worden de optredens dit jaar verplaatst van de huiskamers naar de tuinen van deelnemers, zodat de optredens coronaproof in de buitenlucht kunnen plaatsvinden. Door de samenkomst van beide festivals is het mogelijk om deel te nemen als act of host in zeker 33 gemeenten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren