Sprookjesachtige zomer op het Natuurkwartier

De komende weken verandert het Natuurkwartier in een sprookjesbos. Een koningin, draken, heksen en feeën, het komt allemaal voorbij.

Op iedere donderdag zijn er extra activiteiten van 12.00 uur tot 16.00 uur in het thema sprookjes. Elke week is er iets anders te doen. Op donderdag 13 juli kun je meedoen aan de prinsen- en prinsessenspa dag. Je kunt dan je eigen bruisballen maken of lekker ontspannen het blotevoetenpad lopen.

Op donderdag 20 juli is er de drakenrace. Je kunt je eigen draak maken en een levensgrote versie van ganzenbord spelen. Race alleen of tegen je vrienden. De rest van het programma staat op de website van het Natuurkwartier dat gevestigd is aan het Geinoord 9 in Nieuwegein.

In de Natuurspeeltuin en het struinbos kun je op zoek naar verschillende sprookjesfiguren. Zij hebben leuke opdrachten voor je bedacht. Ook is speciaal voor deze zomer een Natuurkwartiersprookje geschreven over de schat op het Natuurkwartier. Scan de QR-code, los het geheimschrift op en vind de schat! Je vindt het geheimschrift in onder andere het vakantiepaspoort.

Natuurlijk kun je deze zomer ook het kabouter pad of he Kortom, je hoeft je deze zomer niet te vervelen want er is genoeg te doen op het Natuurkwartier.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk