Springkussenfestijn in Nieuwegein

Freiwalds Jumping-World is na zes maanden winterpauze weer op reis en komt van 26 mei tot en met 12 juni naar Nieuwegein. Dit reizende kinderspringparadijs met wel 10 springkussens strijkt neer op het terrein naast het winkelcentrum Hoogzandveld in Nieuwegein Zuid. De reguliere openingstijden zijn woensdag t/m vrijdag van 13.00 uur tot 18.00 uur en in het weekend van 12.00 uur tot 18.00 uur. Bij regen, storm of hitte gelden variabele openingstijden

Over Freiwalds Jumping-World
Freiwalds Jumping-World is een productie van Freiwald Entertainment, een circusfamilie die nieuwe wegen is ingeslagen. Qua springkussens is er voor elk wat wils. De tien springkussens zijn namelijk stuk voor stuk verschillend. Een stormbaan van 21 meter, het klassieke springkussen en nog vele andere verrassende en te gekke springkussens. Freiwalds Jumping-World is het enige reizende springkussenfestijn in Nederland. Jong en oud kan gezond genieten in de buitenlucht en in combinatie met de “circusbar” waar o.a. verse popcorn, suikerspinnen, drankjes en vele andere lekkernijen te verkrijgen zijn is het een uniek dagje uit.

Hygiëne en veiligheid
Hoewel de meeste Corona-regels opgeheven zijn, wordt verzocht om bij verkoudheidsklachten of andere Coronasymptomen thuis te blijven. Hygiëne en veiligheid staat hoog in het vaandel. Springkussens en andere oppervlakken worden nog steeds regelmatig gereinigd en gedesinfecteerd.

Meer informatie over Freiwalds Jumping-World, hét kinderspringparadijs is te vinden op www.jumping-world.nl . Voor de laatste updates raden wij geïnteresseerden aan om onze social mediapagina’s (Facebook en Instagram) in de gaten te houden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk