Katern

Sportschool Smart Fit Nieuwegein komt 3 weken in actie voor Spieren voor Spieren

Trainen en tegelijkertijd geld ophalen voor Spieren voor Spieren. Het kan aankomende weken bij Smart Fit Nieuwegein tijdens de Fit, Fitter, Fittest weeks.

De Fittest Smart Fit van Nederland
Van 17 April t/m 7 mei organiseert Smart Fit iedere week een uitdagende Challenge. Iedereen kan deelnemen aan deze challenges, ongeacht trainingsniveau. Aan het eind van elke week worden de weekwinnaar en -winnares bepaald. Daarnaast strijden de 9 Smart Fit clubs voor de eretitel The Fittest Smart Fit van Nederland. Dit is de club waarbij de deelnemers gezamenlijk de hoogste score neerzetten met de drie verschillende challenges.

Samen sporten voor Spieren voor Spieren
Iedere deelnemer levert een vrijwillige bijdrage aan het goede doel. Ook niet-leden kunnen deelnemen. Voor het minimale bedrag van € 5,00 kan iedereen deze 3 weken een dag komen sporten bij Smart Fit Nieuwegein en deelnemen aan de challenges.

Smart Fit Nederland ondersteunt Spieren voor Spieren door elke bijgedragen euro te verdubbelen. Bovendien ontvangt de Fittest Smart Fit van Nederland nog eens € 1.000,- als bijdrage voor het betreffende goede doel.

Ieder week een uitdaging
De Fit, Fitter, Fittest weeks starten maandag 17 April met The Row Challenge. Het doel van deze uitdaging is in één week tijd zoveel mogelijk meters te roeien in een week. Hierbij maakt het niet uit hoelang dan wel hoeveel meters je per deelname roeit. De tweede week van de Fit, Fitter, Fittest weeks staat in het teken van kracht. Het doel is in die week zoveel mogelijk kilo’s te verplaatsen tijdens 1 minuut Bench Squaten (vanaf een bankje opstaan en strekken en weer zitten). Of 100 keer 10 kg doet of 10 keer 100 kg ligt helemaal aan jou.

De laatste challenge van de Fit, Fitter, Fittest weeks is de Hell week. Tijdens deze week worden de deelnemers uitgedaagd om iedere dag minimaal een groepsles te volgen. Tijdens deze lessen dragen de deelnemers een hartslagmeter die hun inspanning meet en deze omzet in punten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk