Katern

Sportieve start zomervakantie in Nieuwegein

In de zomervakantie organiseert Sport ID Nieuwegein samen met KMN Kind & Co voor kinderen uit Nieuwegein in de leeftijd van 4 t/m 16 jaar weer leuke en sportieve activiteiten. Geef je nu op voor Wipe out dagen en/of het Mini WK veldvoetbal! Deelnemen aan de activiteiten kan vanaf € 1,- per persoon/per keer.

Het buitenterrein van Merwestein wordt op 13 en 14 juli veranderd in een stormbaanparcours waar kinderen van 4 t/m 16 jaar (aparte tijden) de uitdaging aangaan. Afkoelen na de activiteiten kan door een plons te nemen in het zwembad!

Het Mini WK veldvoetbal vindt dit jaar plaats op 15 juli bij S.V. Geinoord. Teams van 4-6 spelers in dezelfde leeftijdscategorie strijden om de titel. Het toernooi heeft, naast de verschillende leeftijdscategorieën, ook een aparte competitie voor jongens en meiden. Het Mini WK veldvoetbal is voor jongens van 6 t/m 12 jaar en meiden van 9 t/m 12 jaar. Op de website van Sport ID Nieuwegein vind je meer informatie en kunnen teams zich aanmelden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren