Sportief dagboek deel (2)

Hans van Echtelt schrijft iedere week zijn ‘Sportief Dagboek’ op, op De Digitale Stad Nieuwegein. Hans is een geboren Vreeswijker en houdt van voetballen, houdt van sport. Schreef jaren lang voor het Utrechts Nieuwsblad. Ieder weekend vindt u hem langs de sportvelden in Nieuwegein.

Geinoord heeft zaterdag de eerste officiële thuiszege van het nieuwe seizoen behaald. Het bekerduel tegen Sleeuwijk werd met 3-1 gewonnen waarbij de weer teruggekeerde Sven Banfi alle Nieuwegeinse treffers op zijn naam bracht.

De tegengoal van de bezoekers werd uit een strafschop gescoord door Jeffrey Molenhoek die daarmee de ruststand op 1-1 bepaalde. In de tweede helft scoorde de schotvaardige Banfi dus nog twee keer terwijl in de slotfase Jardell Adamson (Geinoord) met rood voortijdig het veld moest verlaten.

Omdat in deze poule Sliedrecht met 3-7 won bij TSC heeft deze ploeg zich nu al vrijwel zeker geplaatst voor de volgende bekerronde. Geinoord verloor een week geleden met 5-0 in Sliedrecht. Komende zaterdag moet de ploeg van Gerrit Plomp op bezoek bij TSC waarna een week later de competitie begint met een thuiswedstrijd tegen Benschop.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren