Katern

Sport ID Wijkchallenge in nieuwe stijl

Op het Lijfstyle Event van 19 september j.l. hebben de deelnemers van afgelopen seizoen het project afgesloten met een mooie flashmob. De komende weken starten we met een nieuwe editie van de Wijkchallenge. Naast het bestaand kennismakingsaanbod op zondagmorgen, kunnen de deelnemers kunnen ook instappen bij bestaande projecten zoals trimhockey van MHCN. Deze passen uitermate goed bij onze doelgroep: In een veilige omgeving kun je kennismaken met sport en bewegen met leeftijdsgenoten. Daarnaast organiseert de Wijkchallenge dit seizoen voor de doelgroep diverse evenementen. Het eerste evenement is een voetbaltoernooi voor 35 plussers in Nieuwegein. Voor de deelnemers van de Wijkchallenge is een ruim aanbod aan activiteiten beschikbaar.

  • Kennismakingsclinics (op zondag 22 november)
  • Instappen bij bestaande projecten zoals Trimhockey MHCN
  • Toernooien/evenementen zoals het Voetbaltoernooi 35+ JSV

    Inschrijven voor een activiteit of aanmelden voor de Wijkchallenge kan via het inschrijfformulier op de website of stuur een email naar info@sportidnieuwegein.nl. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met één van de buurtsportcoaches. Via www.sportidnieuwegein.nl en de Sport ID facebook pagina wordt u op de hoogte gehouden over nieuwe activiteiten.

    De Wijkchallenge werkt samen met moovz.nl en kan hierdoor alle deelnemers optimaal informeren en voorbereiden op de activiteiten.

  • Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

    Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk