Sport ID Nieuwegein geeft gymnastieklessen

Gymnastiekdocente Lenie Lens heeft de afgelopen 40 jaar iedere donderdagochtend met veel energie, passie en plezier de lessen gymnastiek voor ouderen verzorgd. Na een mooie periode heeft zij, deze zomer, besloten te stoppen met het verzorgen van de lessen en heeft zij afscheid genomen van de deelnemers. Sport ID Nieuwegein neemt vanaf heden de activiteit over en breidt hiermee het 55+ programma ‘Gezond oud worden’ uit.

Donderdag 27 augustus vond in Sport- en Evenementencomplex Merwestein de aftrap voor een nieuw seizoen plaats. Deze startbijeenkomst stond onder begeleiding van buurtsportcoach Christian van der Lingen en de nieuwe docent Rogier van der Lingen. Rogier zal de lessen overnemen en hier zijn eigen invulling aangeven. Vanuit zijn achtergrond als oefentherapeut Cesar geeft Rogier al geruime tijd soortgelijke lessen. Zo’n 30 deelnemers waren aanwezig bij de startbijeenkomst. Allen zeer gemotiveerd om, onder begeleiding van Rogier, weer aan het sporten te gaan.

De gymnastieklessen voor ouderen vinden elke donderdagochtend plaats in Sport- en Evenementencomplex Merwestein. De eerste groep is van 09.00 – 10.00 uur. De tweede groep van 10.15 – 11.15 uur. Neem voor meer informatie of om deel te nemen contact op met buurstportcoach Christian van der Lingen via 030 6004262 of info@sportidnieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren