Spookrijder op de A.C. Verhoefweg veroorzaakt ernstig ongeluk

Zondagavond rond 22.45 uur heeft een man op de A.C. Verhoefweg een ernstig ongeluk veroorzaakt. Bij dit ongeluk raakte de twee auto’s zo zwaar beschadigd dat ze niet verder konden rijden en door een berger moesten worden afgesleept. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van het Pandorapad. De weg was enige tijd afgezet.

De politie laat onze redactie weten: ‘Gisteravond kregen wij de melding om uit te kijken naar een man die vermist werd. Zoeken bleek niet nodig, de man meldde zichzelf. Hij was namelijk in zijn auto, zonder verlichting, gaan spookrijden op de A.C. Verhoefweg waardoor hij een aanrijding veroorzaakte.’

De inzittenden van de auto’s zijn gecontroleerd door ambulancepersoneel, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis. De politie heeft de familie ingelicht dat de man was gevonden. Zijn rijbewijs kreeg hij niet meer mee, deze is door de politie ingenomen.

2 thoughts on “Spookrijder op de A.C. Verhoefweg veroorzaakt ernstig ongeluk

  1. hessel

    jammer dat de digitale stad Nieuwegein pas een dag later met het nieuws komt. je zou verwachten dat het laatste nieuws binnen 1 uur geplaatst wordt. zeker in de komkommer tijd.

    1. Martin Reijmerink

      Beste Hessel. Wij waren de eerste die vermelde dat het ging om een spookrijder. Wij onderzoeken eerst en schrijven er dan pas over. Snelheid is niet altijd het beste. Wel doen wij altijd ons best om snel en accuraat te zijn, en dat al meer dan 22 jaar op https://www.pen.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren