Sponsorloop Lucas Galecop

De leerlingen van Basisschool Lucas Galecop kwamen ook dit jaar weer sportief in actie voor het goede doel. De opbrengst van de jaarlijkse sponsorloop ging naar de Werkgroep Rundu, het ‘Football for Water’ programma voor kinderen in Kenia en Ghana en naar een klimwand voor de school voor nog meer speelplezier op het schoolplein.

Karlijn van der Meer zet zich in voor het ‘Football for Water’ programma. Een project voor o.a. schoon drinkwater op scholen in Ghana en Kenia. Even dreigde de sponsorloop in het water te vallen, maar na een verfrissende regenbui gingen de kinderen toch van start. Karlijn verzorgde de warming-up en dat zorgde voor veel enthousiaste lopers. Super fanatiek en luid aangemoedigd door ouders, opa’s en oma’s, buurtbewoners en vriendjes liepen de leerlingen uit alle groepen hun rondjes.

Na hun sportieve inzet konden de kinderen afkoelen met een ijsje. Het was een groot, gezellig en zonnig feest op en rond het schoolplein van Lucas Galecop. Het door de leerlingen bij elkaar gelopen bedrag wordt in de loop van de week bekend gemaakt.

‘Karlijn verzorgde de warming-up en dat zorgde voor veel enthousiaste lopers’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren