Spinning marathon in DeMix haalt € 1.000,- op voor jiu-jitsuka’s van BSP Holland

Op maandag 18 april jl. vond er bij De Mix Fitness & Leefstijl een spinning marathon plaats. Deze marathon stond in het teken van het ‘goede’ doel voor de jiu-jitsuka’s van BSP Holland.

De aftrap was om 09.00 en het duurde tot 12.00. Zeker een vijftig-tal sporters had zich aangemeld om zich op 2e paasdag in het zweet te werken. DeMix Fitness & Leefstijl heeft belangeloos hun instructeurs aan het werk gezet. Ook werd er gezorgd voor extra voedingsstoffen in de vorm van bananen en diverse sportdrankjes.

Inmiddels trainen bij de stichting BSP Holland (Budo Sport Promotie Holland) best wel een groep getalenteerde jiu-jitsuka’s, twee weken geleden werden er nog een zilveren en twee bronzen medailles behaald op het EK in Griekenland. Doordat deze jiu-jitsuka’s stevige eigen bijdragen voor de kiezen krijgen heeft DeMix deze atleten enorm financieel geholpen met deze spinning marathon.

Het resultaat mag er zijn, er is meer dan € 1.000,- opgehaald. De jiu-jitsuka’s zelf waren natuurlijk aanwezig om de fanatieke fietsers aan te moedigen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk