Katern

Speuren naar sporen bij het IVN

Maandelijks worden in het MEC, Geinoord 9 in Nieuwegein (vlak voor de kinderboerderij), op de donderdag avonden door natuurverenigingen georganiseerd.

Alle avonden zijn gratis toegankelijk beginnen om 20.00 uur en bezoekers hoeven zich niet van te voren op te geven. Op donderdagavond 19 september geeft Wim Koch een avond over dierensporen.

Wim Koch is Natuurgids bij het IVN, de vereniging voor natuur- en milieueducatie en gespecialiseerd in dierensporen. Tijdens de avond leert Wim de mensen om als een detective de natuur te bekijken. Wim Koch laat tijdens de inloopavond met dia’s zien hoe je kunt weet van welk dier welke sporen zijn. Opgezette dieren en voorbeelden van dierensporen maken de uitleg nog duidelijker. Mensen die zelf vragen over bepaalde sporen hebben mogen die stellen.

Het is het makkelijkst als ze dan voorbeelden meenemen, een foto van het spoor of de aangevreten vruchten of noten. Deze avond wordt georganiseerd door het IVN, vereniging voor natuur- en milieueducatie, afdeling Nieuwegein en omgeving.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren