Spetterend feest in Fokkesteeg tijdens ‘Fokkesteeg Fiësta’

Een feest met muziek, dans, lekkere hapjes/drankjes en een braderie. Dat is er na de zomervakantie te doen in Fokkesteeg tijdens de jaarlijkse ‘Fokkesteeg Fiësta’ op zaterdag 25 augustus aanstaande. Ook voor de kinderen is er veel te doen, zoals een kinder-kleedjesmarkt en diverse spellen.

Diverse partijen werken samen om er met het Wijknetwerk Fokkesteeg en La CaZa een onvergetelijk evenement van te maken. De partijen zijn de gemeente Nieuwegein, Stichting Balans en de verschillende ondernemers/winkeliers die op het plein zitten aan de Hoornseschans.

‘Fokkesteeg Fiësta is een wijkfeest. Maar… ook inwoners uit de andere wijken van Nieuwegein zijn van harte welkom voor de live-optredens, de interessante koopjes en de lekkere hapjes en vooral de gezelligheid!’ aldus de organisatie. Het evenement duurt van 10.00 uur tot 21.00 uur en vindt plaats op het plein aan de Hoornseschans.

 

One thought on “Spetterend feest in Fokkesteeg tijdens ‘Fokkesteeg Fiësta’

  1. Marieke

    En de datum is zaterdag 25 augustus. Zet het vast in je agenda, vorig jaar was het ook een supergeslaagde dag

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!