Speelgoedbank Nieuwegein blij verrast met kinderfeestje van Lasergame Kids

In Nieuwegein e.o. zijn veel kinderen die geen kinderfeestje kunnen geven. Simpelweg omdat er de financiële middelen niet voor zijn. Michel van Beek, van het Nieuwegeinse bedrijf Lasergame Kids, wil daar wat aan doen. Hij laat onze redactie weten: ‘Dat kinderen geen feestje kunnen geven gaat ons echt aan het hart. Een kind moet in staat zijn vriendjes en vriendinnetjes te kunnen uitnodigen op zijn of haar verjaardag en dit op een feestelijke manier te vieren.’

Met zijn bedrijf zocht van Beek al eerder samenwerking met De Speelgoedbank in Nieuwegein. Vandaag was het de tweede keer dat hij een bijdrage mocht leveren om een kind blij te maken met een heus kinderfeestje. Onze videograaf Bart van Rooijen was ter plekke op de Vredebestlaan 23 in Jutphaas waar De Speelgoedbank is gevestigd om bovenstaand videoverslag te maken.

De medewerkers waren weer blij verrast met een waardebon voor een geheel verzorgd kinderfeestje (een complete lasergame uitrusting + chips, snoep en drinken). ‘Op deze wijze doen wij iets goeds terug voor de kinderen in onze mooie stad. Hoe mooi zou het zijn als wij daarmee andere bedrijven/personen kunnen inspireren hetzelfde te doen? Dus in plaats van onszelf in het zonnetje te zetten, zien wij het vooral als een kans om De Speelgoedbank Nieuwegein meer aandacht te geven’ en dat is gelukt Michel!

Over Lasergame Kids
Het bedrijf Lasergame Kids is bijna twee jaar geleden in Coronatijd gestart. Met als doel kinderen een tof en betaalbaar kinderfeestje te geven. Het bedrijf verhuurt lasergame pakketten voor kinderfeestjes, schoolkampen en andere evenementen. Zij doen dit kleinschalig en naast hun gewone werk. Gewoon omdat de eigenaren het leuk vinden en genieten van het plezier dat de kinderen hebben.

Oproep aan andere bedrijven
Vindt u het leuk om De Speelgoedbank Nieuwegein te ondersteunen met het geven van een kinderfeestje? Neem dan eens contact op met Lasergame Kids of De Speelgoedbank, ‘want het geeft echt voldoening om kinderfeestjes aan te bieden aan kids waarvoor dat niet vanzelfsprekend is’ aldus Michel van Beek.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk