Specsavers Nieuwegein geeft geld weg

Stichting een Glimlach doet Wonderen heeft van Specsavers Nieuwegein een cheque ter waarde van € 3171,98 ontvangen. Stichting een Glimlach doet Wonderen heeft als doel om ernstig zieke kinderen blij te maken met een cadeau. Stichting Specsavers Steunt doneert jaarlijks een geldbedrag dat in de winkels bij elkaar wordt gespaard aan lokale goede doelen. In 2015 is Stichting een Glimlach doet Wonderen via een online verkiezing verkozen tot het initiatief dat het bedrag dubbel en dwars verdiend heeft.

Raymond van Eijk, partner van Specsavers Nieuwegein geeft aan: “We zijn ontzettend trots dat we zo’n mooi bedrag bij elkaar hebben gespaard voor dit doel. We weten zeker dat hier een mooie bestemming voor gevonden gaat worden!”

De stichting van Specsavers is in 2010 in het leven geroepen om vanuit de inmiddels 119 winkels actief betrokken te zijn bij de lokale gemeenschap. Alle winkels dragen financieel een steentje bij: per verkocht montuur of hoortoestel wordt een vast bedrag gedoneerd aan Stichting Specsavers Steunt, die op haar beurt het gespaarde bedrag aan het einde van het spaarjaar overhandigt aan de lokale doelen in het hele land. Sinds de oprichting heeft Stichting Specsavers Steunt al ruim 1100 lokale stichtingen en verenigingen financieel een zet in de rug kunnen geven.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk