Katern

Speciallympics evenement Wintereditie

Op 22 maart 2016 wordt in ’t Veerhuis het Speciallympics evenement Wintereditie georganiseerd. Speciallympics Nieuwegein is een sport- en beweegprogramma voor mensen die het lastig vinden om aan te haken bij het reguliere aanbod. SportID biedt hen in samenwerking met verschillende partners een laagdrempelig sport- en beweegaanbod.

Met dit evenement bieden we cliënten van diverse organisaties een mogelijkheid om op een leuke manier en in een kort tijdsbestek kennis te maken met diverse sportactiviteiten. Partners waarmee SportID samenwerkt zijn Stichting Nedereind, Algemene Hulpdienst Nieuwegein, Reinaerde, WIJ3.0, JSV Nieuwgein, VTV en Infinity Freerun. Het evenement start om 19.00 uur en zal eindigen om 22.00 uur.

Het evenement bestaat uit 5 verschillende (sport)activiteiten. Denk hierbij aan tafeltennis, (zaal)voetbal, free running, Dynamic Tennis en oud Hollandse spellen. Daarnaast is er ook de gelegenheid om even bij te komen van al het bewegen onder het genot van een lekker drankje en/of een snack.

Bij inschrijving krijgen de deelnemers een stempelkaart. Met deze stempelkaart kunnen zij deelnemen aan de activiteiten. Wanneer een deelnemer minimaal drie activiteiten heeft gedaan, dan hij of zij de stempelkaart weer inleveren bij de organisatie. Voor het inleveren van de stempelkaart ontvangt iedere deelnemer een leuk cadeau als aandenken aan het evenement.

Ongeacht of u deelnemer bent geweest van het reguliere sport- en beweeg aanbod van de Speciallympics kunt u meedoen aan dit evenement. Voor meer informatie over het Speciallympics evenement Wintereditie kunt u terecht bij buurtsportcoach Christian van der Lingen. Hij is te bereiken op tel: 030-600 4261 of via de mail op c.vanderlingen@merwestein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk