Speciale nachtopening MediaMarkt Nieuwegein

MediaMarkt Nieuwegein opent op donderdag 28 september om 23.59 haar deuren! FIFA 18 en NINTENDO SNES MINI ligt dan in de schappen. Vanaf vrijdag kun je de voetbalgame en de nieuwe SNES mini kopen in de winkels of bestellen via internet. Speciaal voor alle fanatieke gamers die niet langer kunnen wachten opent MediaMarkt Nieuwegein donderdag 28 september om 23.59 uur haar deuren.

Tijdens het wachten staan er bezorgers van New York Pizza om alle wachtende klanten te voorzien van een heerlijk stuk pizza! Tevens zijn er voor de eerste klanten een GRATIS poster van Ronaldo en een sticker van EA!

Extra service
Het personeel kijkt ook al uit naar de nachtelijke opening. “Dit is één grote belevenis. Je hebt interactie met je klanten en helpt ze als ze nog dingen willen weten. Het is een extra service van MediaMarkt Nieuwegein’’, aldus directeur Kees de groot.

Laat je bij MediaMarkt Nieuwegein inspireren en probeer de nieuwste games uit, doe mee aan de leukste competities, die regelmatig georganiseerd worden en/of ervaar de mogelijkheden van de VR bril in de winkel!

Kijk op www.mediamarkt.nl/nieuwegein voor meer informatie en/of volg MediaMarkt Nieuwegein op Twitter: @MediaMarktNWG

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren