Speciaal voor de thuisblijvers in Nieuwegein: ‘AHN Zomerfestival 2024’

Zaterdag 20 juli is de eerst activiteit van het AHN Zomerfestival, dan start de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) het festival met een gezellige Karaokeshow met Nieuwegeiner Gary Davidson. Het festival duurt tot 16.00 uur. Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kan bij tijdige aanmelding naar een oplossing worden gezocht.

Gary Davidson

Gary Davidson

Kijk hiervoor en meer informatie op de website van de Algemene Hulpdienst Nieuwegein of bel naar de organisatie op (030) 606 74 09. U bent vanaf 13.30 uur welkom in het Petanque-centrum, Galecopperzoom 1 in Nieuwegein. De middag is rond 16.00 uur afgelopen. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Deelname is gratis maar een gift in de giftenbox is altijd welkom.

Het AHN Zomerfestival is er speciaal voor de inwoners van Nieuwegein die tijdens de zomerperiode thuis blijven en behoefte hebben aan gezelligheid en ontmoeting. Het AHN Zomerfestival vindt plaats, in de periode van 20 juli tot 24 augustus, elke zaterdagmiddag in het gebouw van de Petanque vereniging aan de Galecopperzoom 1 in Nieuwegein.

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 20 juli Karaokeshow door Gary Davidson
  • 27 juli De Vreugdefabriek met Plaat op Maat
  • 3 augustus Bewegen op de stoel met Elleke
  • 10 augustus Bingo
  • 17 augustus One Trick Pony, een viermans formatie die muziek uit de vroege jaren 60 speelt

Tussen 15 juli en 26 juli is het kantoor van de Algemene Hulpdienst Nieuwegein gesloten. In deze periode kunt u voor vragen over het zomerfestival bellen naar 06-82153746. Dit is nummer is op werkdagen tussen 10.00 en 12.30 uur bereikbaar, als er niet wordt opgenomen kunt u de voicemail inspreken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk