Speciaal voor de thuisblijvers in Nieuwegein: ‘AHN Zomerfestival 2023’

Zaterdag 15 juli is de eerst activiteit van het AHN Zomerfestival, dan start de Algemene Hulpdienst Nieuwegein (AHN) het festival met een gezellig muzikaal optreden van Trio Troost. Het festival duurt tot 16.00 uur.

Trio Troost

Het Zomerfestival wordt gehouden in het Petanquecentrum Nieuwegein aan de Galecopperzoom 1 in de Nieuwegeinse wijk Galecop. Er zijn geen kosten aan verbonden. De inloop is vanaf 13.30 uur en om 14.00 begint het festival.

Het muzikale trio brengt met diverse liedjes een levensechte ode aan ‘Ja zuster, nee zuster’ en het ‘Schaep met de 5 pooten.’ De vrolijke liedjes die het trio speelt bieden een beetje troost en vooral veel humor. Het gezelschap staat onder leiding van Vreeswijker Ad Elbertse.

Aanmelden vooraf verplicht
Aanmelden voor het festival is verplicht en kan door een e-mailtje te sturen aan: info@hulpdienstnieuwegein.nl of telefonisch op werkdagen tussen 10.00 en 12.30 uur op 030 60 67 409. Bent u verhinderd wilt u dit dan uiterlijk vrijdag 14 juli doorgeven. Alleen op de dag zelf is de AHN telefonisch bereikbaar op 06-82153746.

Mocht het vervoer een probleem zijn, dan kan bij tijdige aanmelding naar een oplossing worden gezocht.

 

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk