Speciaal verjaardagscadeau voor Nieuwegeiner Henk Jan van Eijk

Een verjaardagsfeestje vieren in Coronatijd is altijd moeilijk. Wie nodig je uit en vooral wie niet dit jaar. Ben je 13 jaar of jonger dan is het makkelijk. Maar als je net zoals Nieuwegeiner Henk Jan van Eijk (geboren op 19 december 1965) 55 jaar wordt, dan doe je er alles aan om bezoek te krijgen. Liefst speciaal en onverwachts bezoek. En dat kreeg de jarige Henk Jan.

Ondanks het cadeau dat Henk Jan kreeg van zijn maatje uit Emmen: ’Schenk en Nagelhout’ een specialiteit uit het Noorden, heeft FC Utrecht op zijn verjaardag ongelukkig gelijk gespeeld tegen Fortuna Sittard! Henk eerder op internet over zijn cadeau: ‘Drie keer raden wat ik samen met mijn biertje vanavond tijdens FC Utrecht – Fortuna Sittard ga uitproberen.’ En dat cadeau viel de Nieuwegeiner slecht. Zo slecht dat hij, zo zegt de Nieuwegeiner zelf op internet ‘helemaal klaar is met deze ongelofelijke zwakke aftreksels van échte mannen’ (lees: de spelers van FC Utrecht). Dus trok Henk Jan zijn luchtbuks, maakte een foto en schreef op Twitter:

‘On my way to the Stadion Galgenwaard Ben echt helemaal klaar met deze ongelofelijke zwakke aftreksels van échte mannen. Met de beste wil van de wereld kan ik het serieus niet meer opbrengen om dit slappe zooitje te supporten. Ze verdienen het niet meer #drama #fcutrecht #fcufor’ Dat is niet slim. Maar, speciaal verjaardagsbezoek kreeg de Nieuwegeiner wel! De politie! U weet wel, onze vrienden in het blauw.

Na een kort gesprek bleek het om ‘een lolletje te gaan.’ zegt een politiewoordvoerder. ‘Niet strafbaar, maar we hebben wel een goed gesprek met hem gevoerd.’ Een cadeau? Nee dat heeft de Nieuwegeiner niet gekregen, maar wel heel veel aandacht.

Henk Jan later op Twitter: ‘Iedereen bij FC Utrecht kan weer onder de banken vandaan. Na een bezoekje van onze vrienden in het blauw is vastgesteld dat ik wel degelijk toerekeningsvatbaar ben. No worries. En dat op mijn verjaardag. Hoe dan ook een dag om NOOIT meer te vergeten. #fcufor’

Het verjaardagsbezoek in blauw. Maar Henk Jan, de wedstrijd tegen Ajax was toch wel mooi?

One thought on “Speciaal verjaardagscadeau voor Nieuwegeiner Henk Jan van Eijk

  1. H.J. van Eijk

    Even voor de goede orde. Het ging mij niet om aandacht. Ik uitte simpelweg mijn ongenoegen over het vertoonde spel en wederom een zeer teleurstellende prestatie van mijn cluppie. Een clup die ik al steun sinds 1975.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren