Sparen voor een boodschappenpakket t.w.v. 50 euro bij PLUS van Loon

Tot en met zaterdag 1 februari kunnen klanten van PLUS van Loon weer sparen voor het goedgevulde PLUS boodschappenpakket t.w.v. 50 euro. Het pakket bevat een mix van 18 food en non-food artikelen. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangen klanten van PLUS van Loon een spaarzegel. Tegen inlevering van een volle spaarkaart met 75 zegels, ontvangt de klant het goedgevulde boodschappenpakket gratis.

Nieuw dit jaar
Wanneer de doos leeg is, kunnen kleintjes deze omtoveren tot een supermarkt. Via de website van de supermarktorganisatie (www.plus.nl/boodschappenpakket) kunnen klanten een knutselplaat downloaden, zodat kinderen er een heuse kijkdoos van kunnen maken. Zo krijgt de doos een tweede leven.

Hoge kortingen op de leukste dagjes uit
Naast de 18 producten bevat het pakket een kortingsvoucher waarmee consumenten tot wel 50% korting op dagjes uit voor het hele gezin ontvangen. Daarnaast zit in het pakket een bon voor gratis thuisbezorging t.w.v. 6,- euro bij een online bestelling.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren