Spaar Eredivisie Speelkaarten bij PLUS van Loon

In afwachting van de eerste Eredivisiewedstrijden na de winterstop, kunnen PLUS klanten alvast beginnen met het spelen van andere spelletjes. Vrijdag 11 januari start PLUS van Loon aan de Nedereind 10 in Nieuwegein met een nieuwe voetbalspaaractie: Eredivisie Speelkaarten. De Eredivisie Speelkaarten zijn te sparen bij PLUS van Loon. Vanaf vrijdag 11 januari ontvangen PLUS klanten bij besteding van iedere tien euro aan boodschappen en bij speciale actieproducten een pakje met vier Eredivisie Speelkaarten.

Als echte fan spaar je natuurlijk alle spelers van jouw favoriete club. Maar ook als je de andere clubs bij elkaar spaart of dubbele kaarten hebt, kun je met al die voetballers leuke spelletjes doen. Op de speelkaarten staan Eredivisie spelers van de 18 verschillende Eredivisieclubs. Per voetbalclub zijn er 13 verschillende speelkaarten. Net als bij een reguliere stok kaarten zijn dit; Aas, Heer, Vrouw, Boer en de cijfers twee tot en met tien. Vanaf 13 januari ontvangen alle sparende PLUS klanten bij de kassa een gratis Spellenboekje. Hierin vind je tal van kaartspellen en kaartentrucs om met een paar kaarten of een heel spel kaarten te doen, zoals latje tik, kaartje-kaartje of doelblazen. Of bouw je eigen voetbalstadion van kaarten.

Tussen de Eredivisie Speelkaarten zit een aantal Gouden Winkaarten verstopt. De vinder van deze kaart wint één van de unieke Eredivisie prijzen: van gesigneerde voetbalschoenen van een speler van je favoriete club tot een voetballes van een bekende Eredivisie speler. Vanaf woensdag 16 januari bevat het zakje Speelkaarten tijdelijk een vijfde kaart. Dit is een Eredivisie Live kaartje met een unieke actiecode. Deze code geeft na activering recht op de eerste twee maanden gratis Eredivisie Live.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk