SP-er Paul Jansen naar Nieuwegein

Aanstaande donderdag 5 januari komt SP Tweede Kamerlid Paulus Jansen naar Nieuwegein om te praten over de sloopplannen voor de flats op de Sluyterslaan. Samen met de bewoners zal worden gekeken naar mogelijke alternatieven voor de plannen van woningbouwvereniging Mitros. De avond wordt georganiseerd in buurtcentrum Feniks. Insteek van de avond is om zoveel mogelijk sociale huurwoningen te behouden voor Nieuwegein en de Sluyterslaan.

Op de vijfde januari zal SP Nieuwegein de uitkomsten van een buurtonderzoek bekend maken. In de maand december ondervroeg SP alle bewoners over de plannen en het achterstallig onderhoud. Voor de bijeenkomst zijn Mitros en de wethouder Woningbouw uitgenodigd. De avond begint om 20.00 in buurtcentrum Feniks aan de Nedereindseweg 401.

Martijn Stekelenburg van de SP Nieuwegein: ‘De SP zal zich de komende periode hard blijven maken voor de bewoners van de Sluyterslaan. Met de sloop dreigt een belangrijk aandeel in het bestand sociale huurwoningen te verdwijnen. Dat mag niet gebeuren!’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk