Sluiting Rivas Leef&-winkel Nieuwegein

De Rivas Leef&-winkel in Nieuwegein (in het St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein aan Koekoekslaan 1) sluit de deuren met ingang van maandag 18 september. De winkel in Nieuwegein was van maandag tot en met vrijdag van 09.00-17.00 uur en op zaterdag van 10.00-14.00 uur geopend. In het huidige tijdsgewricht is het voor Rivas Zorggroep echter niet langer rendabel om de winkel open te houden. De continuïteit van de dienstverlening aan de klanten blijft na sluiting van de winkel in Nieuwegein gewaarborgd. In de thuiszorgwinkels en uitleenpunten van Rivas’ samenwerkingspartner Vegro kunnen klanten nog steeds dichtbij huis terecht.

Continuïteit dienstverlening
De dichtstbijzijnde Vegro-winkels vinden klanten aan de Amsterdamsestraatweg 580 in Utrecht, De Markt 52 in Culemborg, Kerkstraat 29 en Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. Daarnaast kunnen klanten nog steeds de Rivas Leef&-winkels in Gorinchem, Dordrecht en Sliedrecht bezoeken. Deze bevinden zich aan Banneweg 57 in Gorinchem, Albert Schweitzerplaats 33 in Dordrecht en Kerkbuurt 200 in Sliedrecht.

Douwe Brik, manager Rivas Leef&, besluit: ‘Onze klanten krijgen in de winkels van Rivas en Vegro nog altijd korting op hun aankopen. Ook kunnen zij er profiteren van de regeling om voor een periode van 13 weken gratis loophulpmiddelen te lenen.’

Foto: Rivas

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk