Slotfeest met DutchTuber

De Kinderboekenweek eindigt dit jaar met een spetterend slotfeest op vrijdag 12 oktober van 18.00 – 21.15 uur in de bibliotheek in het Stadshuis van Nieuwegein. De ‘special guest’ is niemand minder dan de megapopulaire DutchTuber (Job van Grafhorst), die je alles leert over vloggen! Dat wil je natuurlijk niet missen. En er is meer. Doe bijvoorbeeld mee met een workshop freerunning, geniet van dans en muziek, laat je schminken, print je eigen pannenkoek en maak zelf een vlog.

De bibliotheek is deze avond gesloten voor het publiek vanaf 17.00 uur, want het feest is speciaal voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Komen je ouders je brengen? Gezellig. Zij mogen in het Atrium tijdschriften en kranten lezen tot jij moe van het feesten terugkomt.

Kaarten voor het slotfeest kosten € 2,50 voor leden en € 8,50 voor niet-leden. Tip: voor € 5,- word je al lid van de bibliotheek! Kaarten koop je bij het infopunt in de bibliotheek of reserveer je via actie@detweedeverdieping.nu onder vermelding van kinderboekenweekfeest.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren