Katern

Slechte competitiestart JSV zaterdag 1

Iedereen die zaterdag 1 van JSV een warm hart toedraagt is gisteren zeer teleurgesteld naar huis gegaan. Na een zeer matige – of moeten we het woord slechte gebruiken – wedstrijd verspeelde de ploeg tegen het gepromoveerde ASC Waterwijk de drie winstpunten door een verlies met 0-1 tegen Waterwijk. Niets wees erop dat de ploeg, na een toch wel goede oefencampagne, op deze manier tegen een nederlaag zou aanlopen.

Voor deze eerste wedstrijd koos coach Harry Buur voor de volgende elf spelers: Mark van Ingen, Rouel Bisschop, Michiel van de Valk, Dominique Drost, Wesley Vaes, Jeroen Bliemer, Jeroen Scholman, Luc Jansen Venneboer, Barry Zwezerijnen, Bjorn van de Horst en Martijn Kroneman.

In het eerste half uur van de wedstrijd was het een compleet foutenfestival met slechte passes en misverstanden. De eerste kans voor JSV deed zich dan ook pas na ruim een half uur voor. Jeroen Scholman kon deze kans niet verzilveren. Het wedstrijdbeeld veranderde weinig in de tweede helft ofschoon gezegd moet worden dat ook Waterwijk geen potten kon breken maar slechts door de individuele acties van Waterwijkspelers gevaar voor het JSV-doel stichtten. Wissels bij JSV brachten geen verbetering bij de ploeg en in de 78e minuut kwam de tegentreffer tot stand. Slecht uitverdedigen kostte JSV een goal en naar later bleek zelfs de overwinning.

Het gezegde ‘uithuilen en opnieuw beginnen’ is zeker van toepassing. Een ding is ook zeker, de spelers weten zelf maar al te goed dat dit elftal veel beter kan en moet.

Ondanks zeer matig voetballen kwam de titel ‘Man of the Match’ terecht bij Roell Bisschop. Volgende week speelt JSV uit bij BFC in Bussum. De wedstrijd begint om 15.15 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren