Skiteam Nieuwegein weer volop in de prijzen tijdens wedstrijd in Dordrecht

Afgelopen zondag werden weer skiwedstrijden gehouden in Nederland, ook een team uit Nieuwegein deed weer mee. Dit maal in een zonnig Dordrecht. Diverse teams uit heel Nederland waren bij elkaar gekomen voor een spannende slalom wedstrijd bij skicentrum Drechtstede in Dordrecht. Skiteam Nieuwegein heeft wederom veel medailles gewonnen.

Bij de meisjes onder de acht jaar won het Team van Skipiste Nieuwegein alle drie de podiumplaatsen. Fien Reijmers uit Vlist won de Gouden beker, Puck van Grootheest uit IJsselstein zilver en Esmee de Jong uit Nieuwegein mocht de bronzen beker mee naar huis nemen.

Bij de jongens onder de acht jaar won Milan Hogenbirk uit Loosdrecht de Bronzen beker voor het team uit Nieuwegein. Bij de meisjes onder de 12 jaar won Fenna Meije uit Nieuwegein de zilveren beker. Bij de meisjes en Jongens onder de 14 jaar won Jeanne Geelkerken uit Montfort en Hugo van der Stok uit Tull en ’t Waal de zilveren beker. Bij de Dames van 18 jaar en ouder was Indy van Zijl uit Harmelen weer de snelste en mocht de gouden beker mee naar huis nemen.

Skiteam Nieuwegein

Prijsuitreiking jongens onder de 14 jaar (links: Hugo van der Stok van Skiteam Nieuwegein)

De skiërs zullen volgende week aantreden in Soesterberg om een wedstrijd af te werken. Als U de skiërs van skiteam Nieuwegein een keer wil komen aanmoedigen kan dat op 17 maart aanstaande als de Nederlandse Kampioenschappen worden gehouden op hun thuisbaan aan de Nedereindseplas in Nieuwegein.