Twee gewonden en een arrestatie bij steekpartij in de wijk Merwestein

Bij een steekpartij aan de Binnenwal in de wijk Merwestein zijn donderdagavond een man en een vrouw gewond geraakt. Eén van hen moest met spoed naar het ziekenhuis. Het is niet bekend wie van hen naar het ziekenhuis is gebracht of hoe diegene er nu aan toe is. De politie doet onderzoek naar de toedracht van de steekpartij. Kort na het incident, die plaatsvond even na 23.00 uur, wisten toegesnelde agenten wel iemand aan te houden in de buurt van de woning waar de steekpartij heeft plaatsgevonden.

De politie kreeg donderdagavond rond 23.00 uur een melding binnen van een geweldsincident in een woning. Toen de politie aankwam bij de woning aan de Binnenwal was de verdachte al niet meer in de woning. Er werd een zoektocht gestart, niet veel later werd de man in de buurt van het huis aangetroffen en aangehouden.

Wat er precies is gebeurd in het huis, is nog onduidelijk. Eerder op de avond was er ook al onrust in de wijk en zocht de politie de omgeving af met een politiehelikopter met zoeklicht. Onderzoek moet uitwijzen wat er precies is gebeurd én of beide incidenten met elkaar te maken hebben. Vermoed wordt dat de ruzie is ontstaan in de relationele sfeer. Na de arrestatie van de man was de rust wedergekeerd in de wijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk