‘Sketchcrawl’ tekenen met KunstGein Podium bij Damsté Nieuwegein

Op Valentijnsdag, vrijdag 14 februari aanstaande van 14.00 uur tot 17.00 uur of van 18.00 uur tot 20.00 uur, organiseert KunstGein Podium ‘Sketchcrawl.’ Deze keer wel op een hele unieke locatie; auto garagebedrijf Damsté Nieuwegein.

In de showroom staan drie prachtige oldtimers en natuurlijk de allernieuwste automodellen. Maar er is meer te zien, zo zijn er marktkraampjes bemand met de plaatselijke winkeliers Muntplein die de liefde voor hun producten graag willen delen (slager, rijwielen, huisdieren enz.) Kortom genoeg te zien om lekker creatief bezig te zijn met je favoriete hobby tekenen.

Wat betekent Sketchcrawl nou eigenlijk? Het woord Sketchcrawl is afgeleid van het woord Pubcrawl (kroegentocht). Het is eigenlijk een soort tekentocht voor liefhebbers en het liefst in de buitenlucht. Je spreekt af op een bepaalde plek, ‘markeert’ een omgeving waarbinnen iedereen blijft om te tekenen en je tekent wat je om je heen ziet. Dit kan één grote of meerdere kleinere tekeningen zijn. Basis is vaak pen/potlood en eventueel waterverf. Een half uur voor de afsluiting kom je bij elkaar, leg je de sketchbooks bij elkaar en deel je ervaringen. Het leuke is natuurlijk dat ieder op eigen wijze dezelfde omgeving tekent en daarin de verschillen te zien.

Enthousiast geworden, schrijf je in voor 10 februari via activiteitenkunstgein@gmail.com o.v.v Sketchcrawl eerste tijdblok (1) of tweede tijdblok (2) er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit . Maar neem zelf wat te drinken en schetsboek pen/potlood en waterverf mee.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren