Sintfeest op Buurtplein Zuid aan de Ratelaar

Sinterklaas heeft eerder al laten weten dat hij, na zijn intocht in Nederland, ook Nieuwegein gaat bezoeken. Vanwege Corona nog niet zoals de kinderen het zouden willen, maar een intocht gaat komen! De Goed Heiligman zal zaterdag 13 november met zijn Pieten naar Vreeswijk en Jutphaas komen. Daar kunnen de kinderen Sinterklaas vanaf de kade toezwaaien. Helaas gaat de gebruikelijke Sinterklaasintocht op Cityplaza niet door vanwege de Coronamaatregelen. Lees hier meer over deze intocht.

Sintfeest op winkelcentrum Hoogzandveld
Winkelcentrum Hoogzandveld en MOvactor hebben vanwege Corona, de handen ineen geslagen om de intocht van de Sint dit jaar te vieren met een leuk Sintfeest! Er zijn op zaterdag 13 november op Buurtplein Zuid leuke activiteiten te doen en Sinterklaas komt de kinderen een bezoekje brengen. Kom jij ook een taaitaaipop versieren of een schoentje knutselen en zetten? Ook kan je een tasje versieren die je kunt vullen met iets leuks of lekkers bij de winkeliers op het winkelcentrum. Samen maak je er een leuk Sintfeest van!

Kinderen tussen de 3 en 8 jaar kunnen samen met één van hun ouders komen feesten van 13.00 uur tot 14.30 uur of van 15.00 uur tot 16.30 uur. Wil je meer weten over het feest? Kijk dan op op de website van MOvactor. Hier vind je ook alle andere leuke Sinterklaasactiviteiten die deze maand te doen zijn in Buurtplein Zuid.

Aanmelden
Wil je zeker zijn van een plekje? Geef je op voor 12 november bij Bernadette, de kinderwerker van MOvactor, en neem één ouder/begeleider mee. Aanmelden kan via bhenraat@movactor.nl of tel. 06-57166998. Ook kan je je aanmelden bij Buurtplein Zuid aan de Ratelaar 37.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren