Sintfeest op Buurtplein Zuid

Hij komt, hij komt, die goede oude Sint! Op zaterdag 12 november komt Sinterklaas weer aan in Nederland. En natuurlijk ook in Nieuwegein! Winkelcentrum Hoogzandveld en Movactor hebben de handen ineen geslagen om de intocht van de Sint dit jaar weer te vieren met een leuk Sintfeest!

Er zijn op zaterdag 12 november op Buurtplein Zuid leuke activiteiten te doen en Sinterklaas komt de kinderen een bezoekje brengen. Kom jij ook een taaipop versieren of een schoentje knutselen en zetten? Ook is er een leuke pietenspeurtocht over het winkelcentrum.  Kinderen tussen de 3 en 8 jaar kunnen samen met hun ouders komen feesten van 13.00-14.15 uur of van 15.00-16.15 uur. Wil je meer weten over het feest? Kijk dan op de website van MOvactor.

Wil je zeker zijn van een plekje? Geef je op voor 10 november bij Bernadette, de jeugdwerker van Movactor. Aanmelden kan via bhenraat@movactor.nl of tel. 06-57166998 (geef ook aan voor welk tijdstip). Ook kan je je aanmelden bij Buurtplein Zuid aan de Ratelaar 37.

Schoentje zetten
Vanaf maandag 14 november tot maandag 28 november kunnen de kinderen hun zelfgeknutselde schoentje zetten in het buurtplein. Op 1 december kan je van dn van 14.00 uur tot 16.00 uur komen kijken of de Sint iets in jouw schoentje heeft gestopt.De schoenknutselplaat haal je gratis op bij de winkels op winkelcentrum Hoogzandveld en het buurtplein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk