Katern

Sinterklaasbeurs in Nieuwegein

Op zaterdag 1 en zondag 2 december organiseert Rijken Products een fantastische ‘Sinterklaas- & Decembermaandbeurs’ in de Homeboxx in Nieuwegein. Op een podium wordt een Sinterklaas voorstelling gegeven die de hele dag duurt, afgewisseld door optredens van artiesten en gezellige muziek van een D.J. Ook word er een kinderdorp aangelegd met draai- en zweefmolens, springkussens, een treintje en nog veel meer. Voor de volwassenen staan er een groot aantal kramen waar de complete decembermaandinkopen gedaan kunnen worden. Van sieraden tot kleding en van speelgoed tot tassen. Er is dus voor groot en klein van alles te koop en van alles te doen.

Zaterdagavond 1 december veranderd het Sinterklaasfeest in een gezellige ‘Decembermaandbeurs.’ Een DJ zal deze avond zorgen voor de muziek vol met optredens, zodat de bezoekers lekker kunnen winkelen tussen de gezellige kraampjes vol aanbiedingen voor de decembermaand. Ook op zondag word het weer een dolle boel. Een dag vol optredens met een compleet Sinterklaas programma, cadeaus, pieten en pepernoten. Ook deze dag zal er volop muziek zijn met optredens.

Zaterdag is de beurs open van 11.00 uur tot 22.00 uur en zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Entree voor volwassenen is 10,00 euro per persoon en kinderen tot 5 jaar hebben gratis toegang. Kinderen vanaf 5 jaar betalen 5,00 euro entree. Kaarten kunnen hier al besteld worden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk