Sinterklaas in actie voor giro 555

Op 22 november brachten Sinterklaas en zijn Zwarte Piet een onverwacht bezoek aan het Kleur-, Geur- en Smaakcentrum van Cees van Suylekom. Inwoners, ondernemers en politici met een groot hart voor Nieuwegein waren bijeen voor een gezellige netwerkbijeenkomst. Samenwerken is daarbij het uitgangspunt en dat heeft al veel moois voor Nieuwegein opgeleverd.

Nadat Sinterklaas, die opvallend veel wist van de plaatselijke politiek, een aantal bezoekers vanuit het Grote Boek had toegesproken, richtte hij zijn aandacht ook op de zorgen om de Filipijnen. In dichtvorm liet Sinterklaas weten “Wees groot in de liefde, met een uitgestoken hand. Niet één dag in zoveel jaren, maar elke dag betrokken zijn: bij de nood en bij het lijden van miljoenen, groot en klein. Op dat mensen diep beseffen ’t is niet ver, maar juist dichtbij. ‘k Heb één verlangen: leer ons geven, ’t maakt zo blij.”

De aanwezigen doneerden vervolgens spontaan een bijdrage voor GIRO 555 welke Sinterklaas direct heeft overgemaakt om zo bij te dragen aan de noden aldaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk